Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Ibo van Tilborg. Ik heb 15 jaar voor verschillende schildersbedrijven gewerkt en daarin veel ervaring opgedaan. In 2018 heb ik de stap gezet om mijn eigen schildersbedrijf te starten. In het schildersvak hou ik me voornamelijk bezig met onderhoudsschilderwerk binnen- en buitenshuis. Ook voor andere werkzaamheden zoals het repareren van houtrot en wandafwerking kunt u bij mij terecht.

U mag er op vertrouwen dat ik een goede service wil verlenen. Kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid zijn de zaken die ik daarbij zeer belangrijk vind.

Kwaliteit

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt een vakschilder zich door kennis en maatwerk. Zowel bij het binnen- en buitenschilderwerk, wordt uitsluitend met professionele, hoogwaardige producten gewerkt, waarbij een fraai en duurzaam eindresultaat vanzelfsprekend is.

Bij van Tilborg Schilderwerken bent u verzekerd van het beste resultaat,
terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd!

Wie zelf al eens zijn huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. Vaak moeten er halsbrekende toeren uitgehaald worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen, en dat terwijl u niet over de juiste klimmaterialen beschikt. Laat het daarom over aan de vakman! Die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen, en die camoufleert geen slechte plekken, maar voorkomt ze! 

Hoe gaan we te werk?

  • Bel, email of laat gegevens achter via het contactformulier voor informatie over schilderwerk
  • Wij nemen contact op om het schilderwerk te bekijken
  • Als het werk is bepaald ontvangt u een vrijblijvende offerte via post of e-mail
  • Is de offerte akkoord, dan bepalen we samen het ideale moment om de klus te starten
  • We controleren samen het schilderwerk tot de klant helemaal tevreden is

Van Tilborg Schilderwerken is inzetbaar voor de meest uiteenlopende
opdrachten op schildergebied

Gunstig BTW-tarief?

Voor schilderwerkzaamheden geldt de lage BTW-regeling. Is uw woning ouder dan twee jaar en woont u er als particulier in? Dan betaalt u het lage BTW-tarief van 9%.

Wij werken met o.a.    Sigma verf     Boonstoppel verf   en zijn in het bezit van