Binnenschilderwerk

Binnenschilder in Oosterhout  Binnenschilderwerk in Oosterhout

Wilt u uw hele huis opknappen of alleen uw woonkamer een nieuwe, frisse uitstraling geven? Informeer naar de mogelijkheden.

Kleuradvies

We geven u graag het juiste kleuradvies. Door kleur op de juiste manier toe te passen ontstaat er een harmonieus geheel in uw woning. Gaat uw voorkeur uit naar warme kleuren, of koele tinten? Wilt u de ruimte groter laten lijken? Of gezelliger? Elke kleur heeft zijn specifieke eigenschappen welk een uitwerking hebben op de sfeer van de woning.
Wij kunnen u helpen om de juiste kleurkeuze te maken, of samen een combinatie bepalen. Nieuwsgierig? Maak een afspraak. U kunt gebruik maken van onze kleurenwaaiers van de diverse verfleveranciers.

Bent u op zoek naar een schilder voor het binnenschilderwerk van uw huis? 
Vraag vrijblijvend advies of een offerte

Wandafwerking

Om een goed advies te kunnen geven is het noodzakelijk dat we de betreffende wanden en/of plafonds ter plekke kunnen beoordelen aangezien ondergrond en conditie belangrijk zijn bij het uitbrengen van een advies. Evenals bij schilderwerk is er een diversiteit aan wandafwerkingstechnieken. Van Tilborg Schilderwerken biedt u verschillende manieren om u wanden mee af te werken. Dit kan gedaan worden met een structuur verf of een glasweefsel om deze in de desgewenste kleur te sausen. Maar wij leveren en plakken ook verschillende soorten behang van het gewone behangpapier tot aan afwasbaar vinyl behang.